Ens introdueixen el Kahoot!



Resultat d'imatges de kahoot

Fa unes setmanes ens van xerrar del que era un Kahoot!, encara que durant tota la carrera hem estat disenyant i utilitzant aquesta eina, tant a classe com a les pràctiques. 


Què és el kahoot!?

Kahoot! és un servei web d'educació social i gamificada, és a dir, que es comporta com un joc, recompensant als que progressen en les respostes amb una major puntuació que els catapulta al capdamunt del rànquing. Qualsevol persona pot crear un tauler de joc.


Per a què serveix?

Kahoot! ha estat dissenyat amb fins educatius en ment, encara que podria perfectament ser usat simplement per entreteniment. La idea és la mateixa que hem sentit a parlar tantes vegades: aprendre divertint-te. A més, és una eina de reforç, ja que la naturalesa de les preguntes són massa curtes com per entrar en massa detall. 

Algunes avantatges són que el professor -o aquell que està controlant la partida- pot controlar amb precisió quan es passa a la següent pregunta, de manera que pot fer pauses per afegir les explicacionese necessàries.


Com funciona?

Per saber el funcionament del Kahoot!, vos deix el següent vídeo!



Personalment, pens que el Kahoot!, és una plataforma educativa perfecta per poder canviar la manera d'ensenyar i sobre tot d'aprendre. Per exemple, a la sortida del col·legi els alumnes solen explicar a què han estat jugant. No solen parlar sobre què és el que han estudiat a classe. El joc, per tant, té un impacte més gran en el record dels nens pel que 
aprendre a través del mateix és més senzill. Per una altra part, ens permet reforçar els contignuts fets a classe i fins i tot ens pot ajudar a reforçar als alumnes que ho necessitin, fent que ells mateixos siguin els que crein el Kahoot! per a ells i els seus companys, la qual cosa els ajudarà a tenir molta més confiança.

Esper que vos ajudi!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qué són les adaptacions curriculars? Quins tipus hi ha?

La peixera

L’ALUMNAT AMB NESE, CONCEPTE I CLASSIFICACIÓ