Xerrada INeDITHOS

A la classe de la setmana passada, dues companyes ens varen fer una xerrada sobre INeDITHOS, ja que són voluntaries.

INeDITHOS respon a les sigles d'investigació i intervenció per a la inclusió educativa i tecnològica en pedagogia hospitalària.

L'objectiu principal d'aquest projecte és millorar la qualitat de vida dels nins i joves amb malalties minoritàries a partir de la col·laboració de voluntariat i estudiants universitaris. Hi ha entre 5000 i 7000 malalties minoritàries al món.

Les companyes ens varen explicar que a l'UCI hi ha tres nins amb atròfia muscular i que aquests són permanents a l'hospital.

A més, també existeix el reforç domiciliari el qual consisteix en el fet que un voluntari/a assisteix a casa d'un infant amb alguna malaltia i aquest juga amb ell, xerra, etc. Cal dir que amb aquesta experiència es veu una gran evolució per part del nin i una gran satisfacció personal per part del voluntari/a.

Finalment, contactarem via Facebook amb una nina de l'UCI. L'experiència em va agradar molt, ja que la nina sofreix atròfia muscular, però va xerrar molt amb nosaltres, ens va demanar coses, etc. En definitiva, penso que formar part d'aquest voluntariat aporta moltíssimes coses bones i et fa veure la vida d'una altra manera, ja que aquests nins t'ensenyen cada dia coses noves i noves experiències que fan que creixis cada dia com a persona.
Resultat d'imatges de inedithos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qué són les adaptacions curriculars? Quins tipus hi ha?

La peixera

L’ALUMNAT AMB NESE, CONCEPTE I CLASSIFICACIÓ